Advertisement

Σεισμόσ Τώρα Ελλαδα - Seismos Twra 3 9 Rixter Konta Sthn Patra Ais8htos Se Olh Th Dytikh Ellada In Gr / Διπλός σεισμός με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκε σε περιοχές κοντά στη ναύπακτο.

Σεισμόσ Τώρα Ελλαδα - Seismos Twra 3 9 Rixter Konta Sthn Patra Ais8htos Se Olh Th Dytikh Ellada In Gr / Διπλός σεισμός με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκε σε περιοχές κοντά στη ναύπακτο.. Δημητρίου μεσοχωρίου (pics) 03 μαρ 2021 14:52. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4,2 ρίχτερ. Δείτε σεισμούς live.που έγινε σεισμός πριν από λίγη ώρα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας, στις 22:26 ανοιχτά της νισύρου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 18.00 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του αιγίου.

4,5 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα. Ταρακουνήθηκαν ηλεία, αρκαδία, αχαΐα ελλαδα 20.04.2021 11:47 σεισμός τώρα: Πιο κάτω θα βρεις με απεικόνιση σε χάρτη τους πιο πρόσφατους σεισμούς στην ελλάδα. Το εστιακό του βάθος ήταν 7,8 χλμ. Νέος σεισμός σημειώθηκε στην ελασσόνα, της τάξεως των 4,4 ρίχτερ, καθώς η περιοχή δεν έχει σταματήσει να τραντάζεται.

Seismos Ta Isxyrotera Xtyphmata Toy Egkeladoy Sthn Ellada Apokalyptiko Infographic Toy Newsbomb Gr Newsbomb Eidhseis News
Seismos Ta Isxyrotera Xtyphmata Toy Egkeladoy Sthn Ellada Apokalyptiko Infographic Toy Newsbomb Gr Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Σεισμός τώραέγινε αισθητός στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε επίκεντρο 20. Το εστιακό του βάθος ήταν 7,8 χλμ. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης. Απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα στο μεσοχώρι και την περιοχή της μαγούλας (pics&vid) 03 μαρ 2021 15:34. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 ρίχτερ και σημειώθηκε 16 χλμ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:16 το μεσημέρι της τετάρτης στην ελασσόνα.

Ο σεισμόςσύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ήταν 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:22 της τρίτης (15/6) στην κρήτη.σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται 22 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Ο πρώτος σεισμός ήταν 4,7 ρίχτερ και έγινε αισθητός δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00:10) της τετάρτης 13 ιανουαρίου 2021. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας, στις 22:26 ανοιχτά της νισύρου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά. Δόνηση 4 ρίχτερ στη σαντορίνη Ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη θεσσαλία το μεσημέρι της τετάρτης και έγινε αισθητός μέχρι και την αττική. Στο χάρτη και στη λίστα σεισμών εμφανίζονται κάθε φορά οι 150 πιο πρόσφατοι σεισμοί που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης (τα στοιχεία σεισμών είναι από 18/01/2010 και μέχρι σήμερα). Ελλαδα νέος σεισμός τώρα 4,4 ρίχτερ στην ελασσόνα. Σεισμός τώρα έγινε αισθητός στην αθήνα. Δημητρίου μεσοχωρίου (pics) 03 μαρ 2021 14:52. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:16 το μεσημέρι της τετάρτης στην ελασσόνα. Νέος σεισμός σημειώθηκε στην ελασσόνα, της τάξεως των 4,4 ρίχτερ, καθώς η περιοχή δεν έχει σταματήσει να τραντάζεται. Ο σεισμός σημειώθηκε στην ξηρά και είχε εστιακό βάθος 27 χιλιόμετρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου.

Ο σεισμός σημειώθηκε στην ξηρά και είχε εστιακό βάθος 27 χιλιόμετρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά. Πρόσφατοι σεισμοί κατάλογοι σεισμών χάρτες δίκτυα σεισμολογικό δίκτυο γ.ι. Οι κάτοικοι δεν πρέπει να μπουν στα σπίτια τους αν δεν τα έχουν δει μηχανικοί Το εστιακό μάθος της δόνησης βρέθηκε στα τέσσερα.

Oi Seismoi Ana Toys Aiwnes Poy Apodidetai H Prosfath Drasthriothta Sthn Ellada
Oi Seismoi Ana Toys Aiwnes Poy Apodidetai H Prosfath Drasthriothta Sthn Ellada from www.ieidiseis.gr
Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 18.00 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του αιγίου. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις. Σεισμός τώρα έγινε αισθητός στην αθήνα. Ο σεισμός σημειώθηκε στην ξηρά και είχε εστιακό βάθος 27 χιλιόμετρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, σημειώθηκε πριν από λίγο στην…. Ελλαδα νέος σεισμός τώρα 4,4 ρίχτερ στην ελασσόνα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:16 το μεσημέρι της τετάρτης στην ελασσόνα. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας.

Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης.

Σεισμός 4,6 ρίχτερ «ταρακούνησε» την ρόδο. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 ρίχτερ και σημειώθηκε 16 χλμ. Δύσκολη νύχτα με αρκετούς μετασεισμούς για την περιοχή της θεσσαλίας. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Το εστιακό του βάθος ήταν 7,8 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 18.00 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του αιγίου. Ειδήσεις και νέα για τους σεισμούς στην ελλάδα και στον κόσμο. Ισχυρός σεισμός τώρα στην τήλο σεισμός σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της τρίτης (22/06), ανοιχτά της τήλου αναστατώνοντας τους κατοίκους των δωδεκανήσων. Διπλός σεισμός με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκε σε περιοχές κοντά στη ναύπακτο. Σεισμός τώραέγινε αισθητός στην αττική. Ελλαδα νέος σεισμός τώρα 4,4 ρίχτερ στην ελασσόνα. Ενιαίο εθνικό σεισμολογικό δίκτυο γεωδαιτικό δίκτυο γ.ι. Σεισμός τώρα έγινε αισθητός στην αθήνα.

Δύσκολη νύχτα με αρκετούς μετασεισμούς για την περιοχή της θεσσαλίας. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:16 το μεσημέρι της τετάρτης στην ελασσόνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε επίκεντρο 20. Ειδήσεις και νέα για τους σεισμούς στην ελλάδα και στον κόσμο. Δόνηση 4 ρίχτερ στη σαντορίνη

Seismoi Live Seismos Twra Se Ellada Earthquakes Real Time
Seismoi Live Seismos Twra Se Ellada Earthquakes Real Time from cdn.statically.io
Το εστιακό του βάθος ήταν 7,8 χλμ. Δύσκολη νύχτα με αρκετούς μετασεισμούς για την περιοχή της θεσσαλίας. Ισχυρός σεισμός τώρα στην τήλο σεισμός σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της τρίτης (22/06), ανοιχτά της τήλου αναστατώνοντας τους κατοίκους των δωδεκανήσων. 4,5 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα. Σεισμός έγινε στη νίσυρο, το απόγευμα της τρίτης 22 ιουνίου. Δόνηση 4 ρίχτερ στη σαντορίνη Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, σημειώθηκε πριν από λίγο στην…. Ζημιές στο ναό του αγ.

Ο πρώτος σεισμός ήταν 4,7 ρίχτερ και έγινε αισθητός δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00:10) της τετάρτης 13 ιανουαρίου 2021.

Ισχυρός σεισμός τώρα στην τήλο σεισμός σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της τρίτης (22/06), ανοιχτά της τήλου αναστατώνοντας τους κατοίκους των δωδεκανήσων. Το εστιακό του βάθος ήταν 7,8 χλμ. Σεισμός τώρα έγινε αισθητός στην αθήνα. Διπλός σεισμός με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκε σε περιοχές κοντά στη ναύπακτο. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Ο σεισμός σημειώθηκε στην ξηρά και είχε εστιακό βάθος 27 χιλιόμετρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 18.00 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του αιγίου. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, σημειώθηκε πριν από λίγο στην…. Σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:22 της τρίτης (15/6) στην κρήτη.σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται 22 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Ο πρώτος σεισμός ήταν 4,7 ρίχτερ και έγινε αισθητός δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00:10) της τετάρτης 13 ιανουαρίου 2021. Δημητρίου μεσοχωρίου (pics) 03 μαρ 2021 14:52. Το εστιακό μάθος της δόνησης βρέθηκε στα τέσσερα. Το αρθρο συνεχιζει μετα την.

4,5 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα σεισμοσ τωρα. Σεισμός τώραέγινε αισθητός στην αττική.

Posting Komentar

0 Komentar